Naša ekipa

Adrijan Mihaljčišin 

 

 Adrijan Mihaljčišin je šahovski velemojster že vse od leta 1978. Od leta 1995 živi in dela ob slovenski zastavi. Dolgoletni predsednik Trenerske komisije pri FIDE, svetovni šahovski organizaciji, vrhunski strokovnjak, predavatelj na številnih strokovnih seminarjih po svetu.

 

 

 

Georg Mohr  

 

Georg Mohr je slovenski šahovski velemojster, Starejši trener FIDE in strokovni predavatelj na številnih šahovskih seminarjih v več kot 40 državah sveta. Sicer pa tudi šahovski publicist, organizator in poslovnež.

 

 

 

Dr. Jana Krivec

 

Jana Krivec je šahovska velemojstrica, sedemkratna državna prvakinja in dolgoletna olimpijska reprezentantka. Doktorica psihologije, docentka na Fakulteti za uporabne družbene študije, raziskovalka. Njena številna dela temeljijo na povezavah med kognitivno psihologijo, umetno inteligenco in šahom ter drugimi igrami.

 

 

Dr. Matej Guid

 

Dr. Matej Guid je docent na Fakulteti za računalništvo in informatiko Univerze v Ljubljani. Ima nazive šahovskega mojstra FIDE in inštruktorja FIDE ter bogate izkušnje kot podjetnik, raziskovalec, mentor in predavatelj s področja umetne inteligence. Njegove raziskave zajemajo več šahovskih tem, kot so uporaba računalnikov za merjenje uspešnosti šahista, ocena težavnosti šahovskih položajev in inteligentno poučevanje šaha. Uspešen poslovnež, prvi med start-upovci leta 2020.

 

 

Duško Pavasovič

 

Je šahovski velemojster, eden najboljših slovenskih šahistov vseh časov. Šahovski trener in funkcionar. Po zaključku šahovske kariere je presedlal v svet pokra, kjer se je prav tako prebil med najboljše evropske igralce. Uspešen poslovnež in imeniten predavatelj na različnih seminarjih širom po svetu.

 

 

 

Damjan Plesec

 

Prvi državni šahovski prvak v samostojni Sloveniji, čeprav šah ni njegova prva izbira med igrami. Pionir backgammona na slovenskih tleh, evropski prvak in mojster te starodavne igre, ki vam bo tekom predavanj predstavil svoje izkušnje z igro, s pomočjo katere se na Vzhodu sklepajo številni posli.